Kérdése van? +3620-415-11-90
A pörkölt karobnál karamellásabb és vaníliásabb jellegű ízvilága van, jobban hasonlít a kakaóra. Kakaó helyett süteményekbe, fagyikba, reggeli italokba kiváló! Teobromin mentes.
A karobot alacsony hőmérsékleten (40 °C) dehidratálják, hogy bioaktív komponenseiből több maradjon meg.
Felhasználása: a pörkölt karobnál karamellásabb és vaníliásabb jellegű ízvilága van, jobban hasonlít a kakaóra. Kakaó helyett süteményekbe, fagyikba, reggeli italokba kiváló! Teobromin mentes.
Összetevők: 100% nyers karob
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia:
1226 kJ /293 kcal
Zsír:
- amelyből telített zsírsavak:
0 g 0g
Szénhidrát:
- amelyből cukrok:
51 g
37,7
Rost:
35,6 g
Fehérje:
4,46 g
Só:
0,03 g
*A webáruházban közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a weboldal üzemeltetője mindent megtesz azok pontosságáért és teljeskörű voltáért, azonban azokért felelősséget nem vállal. Kérjük hogy amennyiben hibát talál az adatok között, azt jelezze felénk a következő címen: info@reformsziget.hu
* A webáruházban található termékek üzletünk áruházi készletéből kerülnek kiszállításra. Előfordulhat, hogy a kiválasztott termék az üzletből elfogyott, ez esetben haladéktalanul gondoskodunk a rendelt termék nagykereskedelmi utánrendeléséről és a szállítás teljesítéséről.