Kérdése van? +3620-415-11-90
A pörkölt karobnál karamellásabb és vaníliásabb jellegű ízvilága van, jobban hasonlít a kakaóra. Kakaó helyett süteményekbe, fagyikba, reggeli italokba kiváló!
A szentjánoskenyérfa terméséből előállított karobpor a kakaópor jóval egészségesebb változata. Nem tartalmaz glutént és laktózt, koleszterinszegény. Gyerekeknek is adható, mert nem tartalmaz semmilyen serkentő anyagot. Emellett magas rosttartalma miatt jótékony hatással van az emésztőrendszerre és segíthet a koleszterinszint csökkentésében is.Főként a kakó és a csokoládé helyettesítésére használják. Kevésbé erős, mint a kakaó, ezért nagyjából másfélszeres mennyiségre van belőle szükség ahhoz, hogy ugyanolyan szintű édesítést érjünk el vele.
A karobpor természetes édes íze miatt csökkentheti az ételszínezékek vagy mesterséges édesítőszerek használatát.
Összetevők: 100% nyers karob
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia:
1226 kJ /293 kcal
Zsír:
- amelyből telített zsírsavak:
0 g 0g
Szénhidrát:
- amelyből cukrok:
51 g
37,7
Rost:
35,6 g
Fehérje:
4,46 g
Só:
0,03 g
*A webáruházban közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a weboldal üzemeltetője mindent megtesz azok pontosságáért és teljeskörű voltáért, azonban azokért felelősséget nem vállal. Kérjük hogy amennyiben hibát talál az adatok között, azt jelezze felénk a következő címen: info@reformsziget.hu
* A webáruházban található termékek üzletünk áruházi készletéből kerülnek kiszállításra. Előfordulhat, hogy a kiválasztott termék az üzletből elfogyott, ez esetben haladéktalanul gondoskodunk a rendelt termék nagykereskedelmi utánrendeléséről és a szállítás teljesítéséről.