Kérdése van? +3620-415-11-90
A tahini szezámmagból készült krém (innét a magyar megnevezés: szezámpaszta). A keleti konyhák - elsősorban az arab konyha használja ezt az ízesítőt. Krémek, fasírtok, szószok és sütemények alapanyaga.
A szezámmag tele van nagyon jó, minőségi fehérjével. 30 gramm magból majdnem 5 gramm fehérjét tud kinyerni a szervezet.
Felhasználási javaslat:
Csicseriborsókrém (hummus):A megfőtt és összetört csicseriborsót elkeverjük szezámkrémmel, citromlével és zúzott fokhagymával ízesítjük.
Padlizsánkrém: A megsütött, pépesített padlizsánt elkeverjük szezámkrémmel, citromlével és zúzott fokhagymával.
Összetevők: 100% szezámmag.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
*A webáruházban közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a weboldal üzemeltetője mindent megtesz azok pontosságáért és teljeskörű voltáért, azonban azokért felelősséget nem vállal. Kérjük hogy amennyiben hibát talál az adatok között, azt jelezze felénk a következő címen: info@reformsziget.hu
* A webáruházban található termékek üzletünk áruházi készletéből kerülnek kiszállításra. Előfordulhat, hogy a kiválasztott termék az üzletből elfogyott, ez esetben haladéktalanul gondoskodunk a rendelt termék nagykereskedelmi utánrendeléséről és a szállítás teljesítéséről.