CSIPKEBOGYÓ LEKVÁR 200G NATÚR
Kizárólag csipkebogyóból, hagyományos eljárással (többször átpasszírozott), cukor és édesítőszer hozzáadása nélkül készült házi lekvár.
A csipkebogyónak magas a C-, A-vitamin, kalcium és vastartalma. Továbbá a bogyók gazdagok bioflavonoidokban, pektinben, E-vitaminban, szelénben, mangánban és complex B-vitaminokban. Ezenkívül a csipkebogyó mérsékelten tartalmaz magnéziumot, foszfort, káliumot, nátriumot és szilíciumot.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: |
1393 kj / 331 kcal |
Zsír: |
7,2 g |
- melyből telített zsírsavak: |
1,4 g |
Szénhidrát: |
53,8 g |
- amelyből cukrok: |
0,7 g |
Fehérje: |
13,1 g |
Só: |
0,01 g |
Rost: |
10 g |
*A webáruházban közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a weboldal üzemeltetője mindent megtesz azok pontosságáért és teljeskörű voltáért, azonban azokért felelősséget nem vállal. Kérjük hogy amennyiben hibát talál az adatok között, azt jelezze felénk a következő címen: info@reformsziget.hu
* A webáruházban található termékek üzletünk áruházi készletéből kerülnek kiszállításra. Előfordulhat, hogy a kiválasztott termék az üzletből elfogyott, ez esetben haladéktalanul gondoskodunk a rendelt termék nagykereskedelmi utánrendeléséről és a szállítás teljesítéséről.