Kérdése van? +3620-415-11-90
A fehér borsot finom íze és aromája konyhánk nélkülözhetetlen fűszerévé teszi. Használata a fekete bors mellett egyre népszerűbb hazánkban is.
A fehérborsnak lágyabb íze van, mint a fekete borsnak. A fehérbors azonnal csípős ízt ad, a feketebors később. A fehér inkább fehér húsokhoz ajánlott, levesekbe, főzelékekbe tesszük. A fehér borsnak sokkal nagyobb a gyógyhatása mint a fekete borsnak.
Felhasználása: az édes ételek kivételével gyakorlatilag mindenféle étel, levesek, húsételek, saláták, öntetek, mártások, páclevek, halak készítésénél felhasználható egészben vagy őrölve. A bors jó tartósítószer, így pl. a töltelékáruk, kolbászfélék készítésénél szinte nélkülözhetetlen. Ételek utólagos fűszerezésére használják.
*A webáruházban közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a weboldal üzemeltetője mindent megtesz azok pontosságáért és teljeskörű voltáért, azonban azokért felelősséget nem vállal. Kérjük hogy amennyiben hibát talál az adatok között, azt jelezze felénk a következő címen: info@reformsziget.hu
* A webáruházban található termékek üzletünk áruházi készletéből kerülnek kiszállításra. Előfordulhat, hogy a kiválasztott termék az üzletből elfogyott, ez esetben haladéktalanul gondoskodunk a rendelt termék nagykereskedelmi utánrendeléséről és a szállítás teljesítéséről.