Kérdése van? +3620-415-11-90
Az indiai konyha közkedvelt alapanyaga, erőteljes, átható kénes-ásványi íze van, amely leginkább főtt kemény tojásra emlékeztet. Utóízesítéshez ajánlott.
Intenzív színét magas ásványi anyag és nyomelem tartalmának köszönheti.
Az indiai és vegán konyha kedvelt alapanyaga. Nagyon sajátos ízvilág jellemzi: erőteljes, átható kénes-ásványi íze van, amely leginkább főtt kemény tojásra emlékeztet.
Jódozatlan, finomítatlan, magas az ásványi anyag tartalma. Fő összetevője a nátrium-klorid, emellett kiemelkedő mennyiségben van jelen a vas-szulfid, ill. nátrium-szulfát, nátrium-hidrogén-szulfát, nátrium-biszulfit, nátrium-szulfid és hidrogén-szulfid. A vas-szulfid adja a színét, a kénvegyületek az illatát és ízét.
Himalája fekete só felhasználása utóízesítőként kitűnő. Főzéshez azonban nem ajánlott, mert a kénes íze elnyomná az étel eredeti ízét.
*A webáruházban közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a weboldal üzemeltetője mindent megtesz azok pontosságáért és teljeskörű voltáért, azonban azokért felelősséget nem vállal. Kérjük hogy amennyiben hibát talál az adatok között, azt jelezze felénk a következő címen: info@reformsziget.hu
* A webáruházban található termékek üzletünk áruházi készletéből kerülnek kiszállításra. Előfordulhat, hogy a kiválasztott termék az üzletből elfogyott, ez esetben haladéktalanul gondoskodunk a rendelt termék nagykereskedelmi utánrendeléséről és a szállítás teljesítéséről.