Kérdése van? +3620-415-11-90
Az indiai konyha közkedvelt alapanyaga, erőteljes, átható kénes-ásványi íze van, amely leginkább főtt kemény tojásra emlékeztet. Utóízesítéshez ajánlott.
HIMALAYA SÓ FEKETE 500G FINE (0,3-0,5MM) KALA NAMAK
Intenzív színét magas ásványi anyag és nyomelem tartalmának köszönheti.
Az indiai és vegán konyha kedvelt alapanyaga. Nagyon sajátos ízvilág jellemzi: erőteljes, átható kénes-ásványi íze van, amely leginkább főtt kemény tojásra emlékeztet.
Jódozatlan, finomítatlan, magas az ásványi anyag tartalma. Fő összetevője a nátrium-klorid, emellett kiemelkedő mennyiségben van jelen a vas-szulfid, ill. nátrium-szulfát, nátrium-hidrogén-szulfát, nátrium-biszulfit, nátrium-szulfid és hidrogén-szulfid. A vas-szulfid adja a színét, a kénvegyületek az illatát és ízét.
Utóízesítőként kitűnő, főzéshez azonban nem ajánlott, mert a kénes íze elnyomná az étel eredeti ízét.
*A webáruházban közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a weboldal üzemeltetője mindent megtesz azok pontosságáért és teljeskörű voltáért, azonban azokért felelősséget nem vállal. Kérjük hogy amennyiben hibát talál az adatok között, azt jelezze felénk a következő címen: info@reformsziget.hu
* A webáruházban található termékek üzletünk áruházi készletéből kerülnek kiszállításra. Előfordulhat, hogy a kiválasztott termék az üzletből elfogyott, ez esetben haladéktalanul gondoskodunk a rendelt termék nagykereskedelmi utánrendeléséről és a szállítás teljesítéséről.