Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 415 11 90

MEZEI ELMIRA: AUTOIMMUN SZAKÁCSKÖNYV
MEZEI ELMIRA: AUTOIMMUN SZAKÁCSKÖNYV
3 990 Ft

MEZEI ELMIRA: AUTOIMMUN SZAKÁCSKÖNYV

Ez a könyv lehetőséget és esélyt ad az autoimmun betegeknek, hogy étkezésükkel, ételeik gondos megválasztásával maguk is nagymértékben hozzájárulhassanak egészségi állapotuk szinten tartásához, vagy akár javításához is.
Raktáron
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 200 Ft
Részletek

MEZEI ELMIRA: AUTOIMMUN SZAKÁCSKÖNYV

 

Az autoimmun betegségek nem egyik napról a másikra alakulnak ki. A tünetek megjelenése előtt a rejtett gyulladások és az önpusztító mechanizmusok akár hosszú éveken át rombolhatják a szervezetet…

 A legfontosabb, hogy mi az, amit nap mint nap enni kell ahhoz, hogy a szervezet tápanyagraktárai feltöltődjenek, az emésztőrendszer tisztuljon és gyógyuljon. A gyulladásfokozó ételektől való tartózkodás csillapítja a szervezetben zajló autoimmun folyamatokat, de az egészséghez jóltápláltság is kell, amit csak úgy lehet elérni, hogy tudatosan a lehető legmagasabb tápanyag-sűrűségű ételekre alapozzuk a napi étkezésünk.

 

A szakácskönyv szerzője, saját indíttatásból vágott bele egy igen szigorú, nyolchetes autoimmun diétába. A kúra annyira hasznosnak és sikeresnek bizonyult, hogy azóta is eszerint főz és él. Az Autoimmun szakácskönyvben összegyűjtötte ezeknek az ételeknek a receptjeit. A kötet előszavában felvázolja, pontosan mit is értünk autoimmun betegségek alatt, a bevezetőben pedig megosztja az olvasókkal a saját történetét, így minden sorát a személyes érintettség és a saját tapasztalat hitelesíti.

 

 

Adatok
Cikkszám:
PA-9786155609978
Tömeg:
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!