Kérdése van? +3620-415-11-90
Csírája rostokban, fehérjében és vitaminokban gazdag.
Íz: Csírája puha és édes, ha még időben fogyasztjuk, mindössze 1-2 nap csírázás után.
Főbb tápanyagok: rostok, fehérje, A-vitamin, B-vitamin komplex, E-vitamin, amino savak, kálium, kalcium, vas, cink, foszfor
Adagolás üvegedénybe: 2 evőkanál
Áztatás: 6-8 óra
Öblítés: naponta 2-3x
Elkészül: 1-2 nap alatt
A búza csírája 1-2 nap alatt fogyasztható lesz. Ne is várjunk vele tovább, csíraként ilyenkor a legélvezetesebb. Nem kell fényt kapjon a csírázás alatt. Ha szeretnénk a búzát búzafűnek termeszteni, akkor a mikrozöldség kategóriánkon belül található búza leírása segít hozzá! A két kategóriában lévő mag között nincsen különbség, így csíráztatásra és búzafű termesztésre egyaránt használható a többi magunkhoz hasonlóan.
*A webáruházban közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a weboldal üzemeltetője mindent megtesz azok pontosságáért és teljeskörű voltáért, azonban azokért felelősséget nem vállal. Kérjük hogy amennyiben hibát talál az adatok között, azt jelezze felénk a következő címen: info@reformsziget.hu
* A webáruházban található termékek üzletünk áruházi készletéből kerülnek kiszállításra. Előfordulhat, hogy a kiválasztott termék az üzletből elfogyott, ez esetben haladéktalanul gondoskodunk a rendelt termék nagykereskedelmi utánrendeléséről és a szállítás teljesítéséről.