Kérdése van? +3620-415-11-90
Durum búzafajtából készült tészta, melynek igen magas a fehérje tartalma, ezért készítésekor nem szükséges tojás hozzáadása.
Durum búzafajtából készült tészta, melynek igen magas a fehérje tartalma, ezért készítésekor nem szükséges tojás hozzáadása. Így koleszterin tartalma igen alacsony, viszont ásványi anyag tartalma magas. Diétázóknak és cukorbetegeknek is ajánlott a fogyasztása. Elkészítése csupán néhány percet vesz igénybe.
Kiváló minőségű, magyar bio barna durum tészta. Gyorsan elkészül, de nem fő szét, nem ragad össze. Minőségének garanciája a hazai alapanyag és a több évtizedes szakértelem.
Összetevők: bio durumliszt (glutént tartalmaz), ivóvíz
Főzési idő: kb 4-6 perc.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia:
1460 kJ / 345 kcal
Zsír
- amelyből telített zsírsavak
1,7 g
0,4 g
Szénhidrát
- amelyből cukrok
65 g
2,5 g
Rost
3,5 g
Fehérje
12 g
Só
0,00 g