Elkészítése: 200 ml laktózmentes tejben, szójatejben vagy vízben 70 g pudingot simára keverünk. Pár perc pihentetés után fogyasztható.
Egy zacskó pudingporból 2 adag puding készíthető.
Összetevők:sűrítőanyag: módosított burgonya keményítő, növényi zsír (kókusz), édesítőszer: eritrit, steviol-glikozidok, szukralóz, zsíros lés zsírzsegény kakópor 14%, tömegnövelőszer: polidextróz, emulgeálószer: E471, E472a, növényi fehérje, aromák
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: |
1478 kj/358 kcal |
Zsír: |
19,4 g |
- melyből telített zsírsavak: |
9,8 g |
Szénhidrát: |
47,3 g |
- amelyből cukrok: |
2,4 g |
Fehérje: |
3,4 g |
Só: |
0,02 g |
*A webáruházban közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a weboldal üzemeltetője mindent megtesz azok pontosságáért és teljeskörű voltáért, azonban azokért felelősséget nem vállal. Kérjük hogy amennyiben hibát talál az adatok között, azt jelezze felénk a következő címen: info@reformsziget.hu
* A webáruházban található termékek üzletünk áruházi készletéből kerülnek kiszállításra. Előfordulhat, hogy a kiválasztott termék az üzletből elfogyott, ez esetben haladéktalanul gondoskodunk a rendelt termék nagykereskedelmi utánrendeléséről és a szállítás teljesítéséről.