A kókuszolaj a kókuszpálma magjának szárított belsejéből (koprából) készített növényi olaj. A kókuszolaj szobahőmérsékleten vajszerű, 24 °C-on megolvad.
A termék vegyszermentes sajtolással készült! Nem hidrogénezett!
Főzéshez, sütéshez, zöldségek párolására a minőségi, RDB (szűrt, szagtalanított) kókuszolaj ajánlott, mely a szűz változattal ellentétben a hevítést jól/jobban bírja. A színtelen, íz-, és illatmentes természetes összetétel nagyszerűen fűszerezhető, bármilyen étel elkészítésénél remek alapanyag. Saláták ízesítésénél arra figyeljünk, hogy más olajjal is keverjük el az öntetet mivel olvadáspontja 24 és 25 fok körül mozog, ezért nem érdemes salátákra öntetként használni, mert a hűtött termékek miatt megdermedhet.
Nincs is olyan étrend, amelyben alkalmazása nem javasolt, legyen szó paleolit, vegán vagy bármely más modern étrendről!
Tárolás: száraz, hűvös helyen, 22-26 Celsius fokon olvad.
Összetevők: kókusz gyümölcs húsából préselt olajból.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: |
3767KJ/900Kcal |
Zsír: |
100 g |
- melyből telített zsírsavak: |
94 g |
*A webáruházban közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a weboldal üzemeltetője mindent megtesz azok pontosságáért és teljeskörű voltáért, azonban azokért felelősséget nem vállal. Kérjük hogy amennyiben hibát talál az adatok között, azt jelezze felénk a következő címen: info@reformsziget.hu
* A webáruházban található termékek üzletünk áruházi készletéből kerülnek kiszállításra. Előfordulhat, hogy a kiválasztott termék az üzletből elfogyott, ez esetben haladéktalanul gondoskodunk a rendelt termék nagykereskedelmi utánrendeléséről és a szállítás teljesítéséről.